Slide background
Slide background
Slide background

Fietsroutes

Fietsen in het Buitengoed
Ontdek Buitengoed Geul & Maas te voet of met de fiets. Om de prachtige locaties in Buitengoed Geul & Maas met elkaar te verbinden, is in samenwerking met VVV Zuid-Limburg een fietsroute ontwikkeld.
Naar de fietsroute
Fietsnetwerk
Altijd met een mooie herinnering naar huis en nooit meer de weg kwijt. Het komt je vast bekend voor, thuis de nummers van de knooppunten opschrijven op je arm of een papiertje. Dan heerlijk gaan fietsen langs de fietsknooppunten die je hebt uitgekozen en voldaan thuiskomen na een prachtige fietstocht. Met zorg zijn de mooiste plekjes door ons geselecteerd en u kunt ze nu direct toevoegen aan uw fietsroute!
Naar de fietsroutes
Route NL
Stap af bij de mooiste fietscafés, gezelligste hotels, beste restaurants en vele andere bijzondere locaties die route.nl voor je heeft geselecteerd. Hier kun je de benen strekken en onder het genot van een hapje en drankje genieten van de omgeving. Veel wandel- en fietsplezier!
Naar de fietsroutes
Fietsknoop
Fietsknoop is een uitgebreid platform met een website en apps voor de recreatieve fietser.
Naar de website
Fietsen123
U zoekt een fietsroute? Op Fietsen123 vindt u de leukste fietsroutes in Nederland en België. En alles over e-bikes (elektrische fietsen) en fietsvakanties! Fiets door de gevarieerde landschappen van Limburg. De drie mooie fietsroutes in de Nederlandse provincie Limburg.
Naar de website
FietsActief
Inspiratie voor fietsweekendjes weg, fietsvakanties binnen Europa en meer. Hét leukste fietstijdschrift van Nederland. Trap snel naar onze inspirerende fietsreizen. De mooiste routes. Tips voor elke fietser.
Naar de website