Slide background
Slide background
Slide background

Wandelroutes in en rondom Schin op Geul

Gedichten langs de geul
Er zijn 47 gedichten uitgezocht, en die op zuilen in het landschap geplaatst. Zo is er een wandelroute ontstaan, waarbij je als wandelaar regelmatig een gedicht tegenkomt: gedichten die tot vrolijkheid stemmen of tot nadenken, die ontroeren en beroeren, die enthousiasmeren en motiveren; die in elk geval, net als het landschap, u niet onverschillig laten.
Meer informatie
RouteYou
RouteYou is een bedrijf dat actief is op het domein van recreatieve navigatie. Als RouteYou bieden we digitale data (kaarten, routes, POIs) en software (web) tools aan, gericht op fietsen, wandelen, motorrijden, toerisme en sport... En dit alles kan zowel gebruikt worden op het web, het mobile web, GPS-en en op smartphones.
Naar website
Route NL Wandelen rondom Schin op Geul
Op route.nl ontdek je de leukste ideeën voor een gezellig dagje uit of een weekendje weg met vrienden, familie of je partner. De mooiste fiets- en wandelroutes speciaal geselecteerd door mensen zoals jij.
Naar website
Wandelgids Zuid-Limburg 
Wandelgids Zuid-Limburg heeft als doel het bevorderen van het wandeltoerisme in Limburg. Het is een digitaal platform voor het zoeken naar een wandeling. De gids is door de betrouwbaarheid van de actuele routes al jarenlang een begrip in Limburg en de hele Euregio. Route-11  Route-16 Route-41  Route-64 Route-175  Route-298 Route-616 Route-678 Route-765  Route-775 Route-784 Route-789 Route-798 Route-947 Route-960 Route-1003
GPS-Tracks
De Site GPStracks is gemaakt met de bedoeling om mountainbike, fiets-, wandel-, motor-, skeeler-, Kano-, en 4WD-routes die zijn vastgelegd met de GPS te verzamelen, en vervolgens beschikbaar te stellen aan andere gebruikers.
Inmiddels staan er op de site al meer dan 3000 verschillende soorten GPS routes, en dit aantal zal in de toekomst nog flink stijgen. Track-1 Track-2 Track-3
Heiligehuizen Valkenburg
Wandelen en fietsen langs religieus erfgoed. Te midden van een schitterende natuur, aan de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, ligt Valkenburg aan de Geul met vele resten uit een religieus verleden en heden.
Naar wandelroutes
ZLSM wandelingen
De unieke Zuid-Limburgse natuur maakt de haltes van de Miljoenenlijn tevens tot geschikte uitvalbassisen voor een natuurlijke- of stadswandeling. Zuid-Limburg beschikt over een uitgekiend netwerk van bewegwijzerde wandelpaden langs de mooiste stukjes van onze streek, in lengte variërend van 2 km tot 10 km.
Naar wandelingen