Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zorg informatie

MEE Zuid-Limburg

MEE vindt dat iedereen moet kunnen meedoen, ook mensen met een beperking of een andere kwetsbaarheid. Maar niet iedereen is in staat om dit meedoen voor zichzelf te organiseren. Sommige mensen hebben hiervoor tijdelijk een steuntje in de rug nodig. Zij kunnen een beroep doen op cliëntondersteuning. MEE biedt ook deskundigheidsbevorderingen voor professionals, mantelzorgers en vrijwilligers en participatieprojecten gericht op meedoen mogelijk maken.
Meer info

Gezondheidszorgwijzer

Op de website gezondheidszorgwijzer.nl kunt u makkelijk een zorgaanbieder vinden bij u in de buurt.
Meer info

Persoonsvolgendezorg

Hoe kunnen we de positie van de cliënt verstevigen bij het maken van de keuze voor een zorgaanbieder? Hoe vergroten we de keuzemogelijkheden en keuzevrijheid van de cliënt? Hoe zorgen we ervoor dat de zorgverlening aansluit en aan blijft sluiten bij wat de cliënt verlangt? In de regio’s Rotterdam en Zuid-Limburg wordt de zorg voor mensen met een intensieve zorgvraag per 1-1-2017 (meer) persoonsvolgend.

Deelnemende organisaties Zuid Limburg
Ambulante Thuiszorg, Buurtzorg Nederland, Cicero Zorggroep, Coöperatie Limburgse Zorgboeren, Elis Thuiszorg, IZT-Limburg, Kinderhotels Mappa Mondo B.V., Kloosterverzorgingshuis Zusters Onder De Bogen, Meander Groep, MEE Zuid-Limburg, Mosae Zorggroep, Nusantara Zorg, Privazorg, Sevagram, Stichting Dagelijks Leven Zorg, Stichting de Keerderberg, Stichting, Envida, Stichting Residentiele En Ambulante Zorg (Raz), Thuisbasis Brabant, Thuiszorg Groot Limburg, Verpleeghuis Bergweide, Vitalis Woonzorg Groep, Vivantes Zorggroep, Vleugelzorg, Zorg Groep Beek, Zorg&Co, Zuyderland Zorgcentra, Zorgbelang Limburg.
Meer info