Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Afscheid van Pastoor Mol

Datum: 30 augustus
Locatie: Schin op Geul

Afscheid van Pastoor Mol

Ondanks dat het Coronavirus nog steeds aanwezig is willen we toch op een waardige manier afscheid nemen van pastoor Frans Mol. Na de Heilige Mis in de kerk van 10.30 uur wordt meneer pastoor rondgetoerd door het dorp.

Het zou leuk zijn als we meneer pastoor met zoveel mogelijk inwoners "uitzwaaien" langs de volgende route: Kerkplein— Hoogbeek—(Valkenburgerweg met het verkeer meerijden)— Breeweg—Mauritiussingel langs voetbalveld—Breeweg— Hanewei—Breeweg—Tolhuisstraat—Kerkplein—Hoogbeek (pastorie).

We nodigen u dan ook allemaal uit om vanaf 11.30 uur langs de route aanwezig te zijn om afscheid te nemen van meneer pastoor.

Om de rondtoer echt feestelijk te maken verzoeken we u om langs de route de processiepaaltjes met wimpels te plaatsen en de vlaggen uit te hangen. Voor de creatievelingen onder ons, er is ruimte om u uit te leven. Ook zou het mooi zijn om de route zo veel mogelijk autovrij te houden.

De verenigingen nemen ook deel aan het afscheid, zij stellen zich op verschillende plaatsen langs de route op.

Het is natuurlijk van belang dat we alle voorschriften van het RIVM en de overheid rondom het Coronavirus in acht houden. Dit betekent dat we langs de route 1.5 meter afstand van elkaar bewaren. Uiteraard geldt dit ook voor de opgestelde verenigingen.

 

 bijnaklaar gr