Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bourgondisch aspergefestijn

Datum: Zondag 12 mei 2019
Locatie: Gemeenschapshuis ’t Geboew

 

Bourgondisch aspergefestijn van fanfare St. Cornelius Schin op Geul

Op zondag 12 mei is het weer zo ver. Schin op Geul schittert dan als het aspergecentrum in de regio. Van 12.00 tot 18.00 uur vindt in het Gemeenschapshuis “ t Geboew” te Schin op Geul wegens overweldigend succes voor de tweeopentwintigste keer het zeer bekende en door velen geprezen BOURGONDISCH ASPERGEFESTIJN plaats. Het festijn is uitgegroeid tot een culinair top evenement. Veel bezoekers van heinde en verre weten de weg naar Schin op Geul te vinden om te genieten van heerlijke aspergegerechten. Zij waren zo enthousiast over de kwaliteit en de prijs. dat zij hebben aangegeven ook dit jaar weer van de partij te zijn.
Dat wordt heerlijk smullen! Ook dit jaar staat een team koks klaar om u weer te verwennen. Dit FEEST VAN HET WITTE GOUD staat op een gastronomisch hoog niveau.
De opbrengst gaat geheel naar de jeugdopleiding van de fanfare.
’t Geboew te Schin op Geul is omgetoverd tot een sfeervol restaurant waar u in een gastvrije omgeving met de hele familie of met vrienden kan genieten van het culinaire lekkers. De gelegenheid bij uitstek om op deze Moederdag de moeders te trakteren op en te verwennen met een heerlijke en gezellige middag. In een moderne open keuken ziet u hoe de koks met grote vaardigheid en creativiteit al dat lekkers voor u klaar te maken.
Tegen zeer aantrekkelijk prijzen kunt tussen 12.00 en 18.00 genieten van royale en zorgvuldig samengestelde drie- en viergangen menu’s. Zo kost een vier gangen menu slechts € 25 en een drie gangen menu € 21. Uiteraard kunt u ook losse gerechten bestellen variërend van voorgerecht tot een heerlijk nagerecht.
De culinaire hoogstandjes kunnen compleet worden gemaakt met uitstekende bijpassende wijnen. Wat dacht u van de heerlijke, verrassende en bekroonde wijnen van het Schin op Geulse wijngoed Belle Source. Al enkele jaren zijn deze wijnen een groot succes. Maar ook de huiswijn “Fleur dÁrtagnan” doet het nog steeds uitstekend.
Onder het motto “ lekke eten en toch gezond bezig zijn” kunt u vanaf 10.00 uur gratis wandelroutes over diverse afstanden krijgen, die u vanaf ’t Geboew door ons mooie en romantische Geuldal leiden.
De gehele dag kunt u loten kopen waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. Wat dacht u van een lang weekend of midweek in een vakantiehuis in Frankrijk.
Reserveren is helaas niet mogelijk. De fanfare weet uit ervaring dat heel veel mensen het Bourgondisch Aspergefestijn bezoeken. Daar wordt bij de inkoop rekening mee gehouden maar toch kan het zijn dat zij onverhoopt gasten moet teleurstellen want op=op.