Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Druk (Another Round)

Datum: Vrijdag 28 oktober om 14.00 uur
Locatie: ’t Geboew, Warande 43, Schin op Geul
Filmtitel: Ich bin dein Mensch

Elke laatste vrijdag van de maand vertoont de Seniorenraad Valkenburg in samenwerking met de Heerlijkheid Schin op Geul een film in ’t Geboew, Warande 43 in Schin op Geul.

Vrijdag 28 oktober om 14.00 uur de film "Druk (Another Round)". 

In deze met een Oscar bekroonde film van de Deense regisseur Thomas Vinterberg (Festen, Jagten) doen vier bevriende leraren een gewaagd experiment: Er is een theorie dat we geboren zouden moeten worden met een aandeel alcohol in ons bloed. Die bescheiden intoxicatie opent onze geest voor de wereld om ons heen, vermindert onze problemen en verhoogt onze creativiteit. Gesteund door die theorie, beginnen Martin en drie van zijn vrienden, allemaal vermoeide leraren op de middelbare school, een experiment om de hele dag door een constant niveau van intoxicatie te handhaven, door vóór elke les een slokje alcohol te nemen. Met succes. Maar het blijft natuurlijk niet bij dat ‘slokje’ alleen……..

Toegangsprijs: € 8,00 p.p, inclusief koffie en vlaai. (Ter plaatse cash te betalen)

Aanmelden per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk donderdag 27 oktober om 16:00 uur.