Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Enquête duurzaamheid

Bericht van gemeente: verzoek om enquête in te vullen.
Enquête duurzaamheidEnquête duurzaamheid

Bericht van gemeente: Enquête duurzaamheid

In Nederland moeten wij flink aan de slag om de CO2-uitstoot te verminderen. De gemeente Valkenburg aan de Geul dus ook! De energietransitie en de warmtetransitie zijn belangrijke thema’s op het gebied van duurzaamheid. De energietransitie behandelt de vraag hoe we de overstap moeten en kunnen maken van grijze energie naar groene stroom. De warmtetransitie stelt de vraag centraal hoe we van het aardgas af kunnen stappen om onze huizen en andere gebouwen op een duurzamere manier te verwarmen.

De rijksoverheid, de provincie en de gemeente kunnen deze transities niet alleen doorvoeren. Inwoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en netbeheerders spelen een belangrijke rol in de overstap naar groene stroom en duurzame warmte. Daarom wil de gemeente ook graag weten hoe u denkt over thema’s op het gebied van energie- en warmtetransitie.

Via www.decoalitiescan.nl komt u op een website waar u 33 stellingen vindt. U kunt telkens aangeven of u het eens of oneens bent met deze stelling. Het duurt maar 10 minuten, maar levert een grote bijdrage op! Invullen kan tot en met 16 maart.

 1. Ga naar de website van de Energietransitie enquête via www.decoalitiescan.nl

 2. Vul de onderstaande code in die past bij de woonwijk waar u woont.

  Buurten Code

  Code

   

  Valkenburg-Centrum/Emmaberg

   

  CENTRU

   

  Broekhem/Strabeek/Stoepert

   

  STRABE

   

  Schin op Geul/Strucht/Oud-Valkenburg/Walem

   

  STRUCH

   

  Sibbe/IJzeren

   

  YZEREN

   

  Berg en Terblijt/Vilt

   

  BERGEN

   

  Houthem/Sint Gerlach

   

  HUTHEM

 3. Volg de instructies op die in de Energietransitie enquête genoemd worden.

  Wij vinden uw mening belangrijk en danken u voor het invullen van de enquête. Via de gemeentelijke kanalen informeren we u over de uitkomsten hiervan.

 

 green valkenburg