Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Film in ’t Geboew

Datum: Geannuleerd
Locatie: ’t Geboew, Warande 43, Schin op Geul
Filmtitel: The Children Act


---- Geannuleerd ----

 

In verband met de situatie rond het coronavirus is besloten om de ‘Film in ’t Geboew’  - van de Heerlijkheid Schin op Geul in samenwerking met de Seniorenraad Valkenburg - op vrijdag 27 maart niet door te laten gaan.

Vrijdag 27 maart vertoont de Heerlijkheid Schin op Geul in samenwerking met de Seniorenraad Valkenburg om 14.00 uur de film ‘The children act’ van regisseur Richard Eyre.

Fiona Maye (Emma Thompson) is een gerespecteerd kinderrechter bij het Hooggerechtshof, gespecialiseerd in complexe familiezaken. Haar toewijding aan het werk is zo groot, dat haar huwelijk met haar man Jack (Stanley Tucci) eronder lijdt. Met deze privé-situatie weet ze zich eigenlijk geen raad. Dan krijgt ze de zaak van de zeventienjarige Adam (Fionn Whitehead) toebedeeld: hij heeft om leukemie te overleven op korte termijn een bloedtransfusie nodig. Als Jehova’s getuigen wijzen hij en zijn ouders die mogelijkheid echter af. Maye moet beslissen of de bloedtransfusie al dan niet wordt toegediend. Haar bezoek aan Adam in het ziekenhuis heeft op beiden grote impact en brengt een reeks gebeurtenissen op gang met grote gevolgen voor hun levens.

 

Toegangsprijs 7 euro p.p. inclusief koffie en vlaai

Aanmelden, bij voorkeur per e-mail: uiterlijk donderdag 26 maart, vóór 14.00 uur:

- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- per telefoon: 043-4591792

Laat het ons even weten als u, na aanmelding, toch niet kunt komen.