Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Film in ’t Geboew

Datum: Vrijdag 26 augustus om 14:00 uur
Locatie: ’t Geboew, Warande 43, Schin op Geul
Filmtitel: The Duke

Vrijdag 26 augustus vertoont de Heerlijkheid Schin op Geul in samenwerking met de Seniorenraad Valkenburg om 14.00 uur de film The Duke.

In 1961 steelt de 60-jarige taxichauffeur Kempton Bunton een schilderij uit de National Gallery. Niet zomaar een schilderij, maar een portret van de hertog van Wellington door Francisco Goya. Bunton schrijft losgeldbrieven aan de overheid: hij wil het schilderij alleen teruggeven, als de overheid gratis televisie verstrekt aan ouderen.

The Duke is gebaseerd op dit bizarre en waargebeurde verhaal. Jim Broadbent en Helen Mirren spelen het echtpaar Bunton in deze dramatische comedy, over een eerlijke man die met een kleine misdaad de wereld wilde veranderen.

 

Toegangsprijs zomerprogramma: € 6,00 p.p, inclusief koffie en vlaai. (Rest van het jaar: € 8,00 p.p inclusief koffie en vlaai.)

Aanmelden: bij voorkeur per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post via inschrijfformulier uit de Mazjerang van juni, uiterlijk dinsdag ervóór.