Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Film in ’t Geboew

Datum: Vrijdag 29 november 14.00 uur
Locatie: ’t Geboew, Warande 43, Schin op Geul
Filmtitel: Ballon

In samenwerking met de Seniorenraad Valkenburg vertonen wij op vrijdag 29 november om 14.00 uur in ’t Geboew, Warande 43 in Schin op Geul de spannende Duitse film "BALLON”.

BALLON is het waargebeurde verhaal van twee families die, ten tijde van de Koude Oorlog, in een race tegen de klok alles op alles zetten om van Oost- naar West-Duitsland te vluchten. De historische thriller toont een van de meest spectaculaire ontsnappingen in de geschiedenis.

Het is 1979 en in de toenmalige Duitse Democratische Republiek verlangen twee families naar vrijheid en een betere toekomst. Ze bedenken een gewaagd plan om met een zelfgemaakte luchtballon naar het Westen te vluchten. In het geheim bouwen Günter Wetzel (DAVID KROSS) en zijn goede vriend Peter (FRIEDRICH MÜCKE) een luchtballon, waarmee ze met hun acht familieleden over de grens willen vliegen. Wanneer een eerste poging mislukt, komt niet alleen hun ontsnappingsplan in gevaar, maar staan ook hun levens op het spel. Met de Stasi op de hielen, doen ze een tweede poging om de gevaarlijke oversteek te maken.

 

Toegangsprijs 7 euro p.p. inclusief koffie en vlaai
Aanmelden: uiterlijk donderdag 28 November, vóór 14.00 uur:

- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- per telefoon: 043-3110316

Laat het ons even weten als u, na aanmelding, toch niet kunt komen.