Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Inloopspreekuur wijk BOA

Datum: Maandelijks 2020
Locatie: Gemeenschapshuis ’t Geboew

Let op: De maandelijkse spreekuren van onze wijkboa's zijn uitgesteld. Maar blijf niet met opmerkingen of vragen zitten! De wijkboa’s zijn er voor u. Zij zijn ook nu bereikbaar via telefoonnummer 14 043 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De wijkboa en wijkagent zijn gebaat bij meldingen, vragen en tips. Zo weten zij wat er leeft in de wijk en kunnen zij acties ondernemen of meldingen doorzetten. U kunt bij uw wijkboa terecht tijdens het inloopspreekuur. Een afspraak maken is niet nodig. Natuurlijk worden de corona-maatregelen tijdens het spreekuur nageleefd.


In Schin op Geul wordt in gemeenschapshuis ‘t Geboew maandelijks een inloopspreekuur gehouden bij de wijk BOA. Jens Jongen is de wijk BOA en staat tijdens het inloopspreekuur voor u klaar om uw vragen of opmerkingen op het gebied van leefbaarheid en veiligheid met u te bespreken. Met het inloopspreekuur wil Jens een vertrouwd gezicht worden in Schin op Geul en op de hoogte zijn van problemen en knelpunten die daar spelen.

De wijk BOA vormt de ogen en de oren in de wijk en werkt nauw samen met de wijkagent. De wijk BOA heeft in de wijk taken op het gebied van leefbaarheid en veiligheid, zoals geluidsoverlast, parkeerproblemen of verkeersveiligheid.

Locatie: gemeenschapshuis ’t Geboew, Warande 43 in Schin op Geul

Data inloopspreekuur:

Tijdstip: 19.00 tot 20.00 uur

 
JensJ
Jens Jongen

wijk BOA Schin op Geul