Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kunst en cultuur preuverie

Datum: Geannuleerd
Locatie: ’t Geboew, Schin op Geul

 

------ Geannuleerd -----


Het bestuur van de Kunst en Cultuurraad heeft het besluit heeft genomen om de Kunst en Cultuurpreuverie op zondag 22 maart a.s. niet door te laten gaan. N.a.v. de laatste berichtgevingen hebben wij dit besluit genomen. Dit om alle mogelijke risico uit te sluiten en het landelijk beleid te volgen in de strijd tegen het corona virus. In afwachting van verdere ontwikkelingen zal de KCR geen verdere acties ondernemen. Nadat alles weer rustig is zal de KCR proberen om het vastgesteld programma op een nader te bepalen datum alsnog te presenteren.

Kunst en cultuur preuverie

Wanneer: zondag 22 maart van 11.00 – 13.00 uur Locatie: gemeenschapshuis ’t Geboew, Warande 43, 6305AX Schin op Geul

De Kunst- en Cultuurraad organiseert voor de 3e maal een "kunst & cultuur preuverie". De 3e editie van dit evenement vindt plaats op zondag 22 maart van 11.00 -13.00 uur in gemeenschapshuis ’t Geboew, Warande 43, 6305AX Schin op Geul. Dit evenement wordt geregeld georganiseerd met als doel verenigingen / stichtingen een open podium te bieden om zich kort te laten presenteren. Maar zeker ook om een verbinding te creëren binnen de diverse kunst - en culturele instellingen in het Valkenburgse. Met muziek, toneel, kunst, interviews, lezingen, presentaties zal een gevarieerd programma geboden worden.

Het programma op 22 maart bestaat uit:
• Presentatie en zang door operakoor Chorale
• “Muziek luisteren” met Mirjam Erkens
• Cultuurwandeling met Ger en Octavie Sleijpen: zij nemen u mee op een ontdekkingstocht vol cultuur en natuur. Via een presentatie geven ze uitleg over een vijftal gedichten en vertellen iets over landschapselementen.
• Frederic Lebouille vertelt over de betekenis van het schutterszilver en over de historie van het schutterszilver van de schutterij.
• Henk vossen van de Stichting Struikelstenen: wat doet de stichting en welk verhaal zit er bij het project van de Struikelstenen.

U kunt tevens PREUVE aan het jubileum bier Sjang & Pie van fanfare Schin op Geul. Bevalt het bier goed zijn er ook bierpakketjes te koop. De “kunst & cultuur preuverie” is gratis en voor Iedereen toegankelijk.

Bezoek ook onze website: https://kunstencultuurraad.nl

Contactpersoon: C. Wezeman

Kunst en cultuur preuverie