Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Online Hauf um Hauf zitting

Datum: Zaterdag 6 februari vanaf 19.33
Locatie: Online

Feest zaterdag 6 februari mee op de online Hauf um Hauf zitting!

De lockdown houdt iedereen nog steeds in zijn greep en fysiek gezellig vastelaovend vieren in een café of in 't Geboew zit er voorlopig nog niet in. Toch willen wij als carnavalsvereniging graag iets ondernemen, de inwoners van Sjin en omstreken samen laten komen en vastelaovend vieren!

Daarom gaan we het tóch doen: de Hauf um Hauf zitting organiseren! De succesvolle avond van vorig jaar krijgt dit jaar een online vervolg! Op zaterdag 6 februari kun je vanaf 19:33 uur inschakelen op de online livestream. Vanaf 20:11 brengen we een interactief programma met muziek, humor, entertainment en heel veel prijzen!

De stream zal gratis beschikbaar zijn en iedereen kan meekijken. Maar om het échte Hauf um Hauf-gevoel in jouw huiskamer te krijgen kun je voor € 5,- toegang krijgen tot de videoruimte waarmee we gedurende de uitzending meerdere keren de interactie gaan opzoeken! Daarnaast krijg je voor deze € 5,- een bingokaart en drie tombolalootjes waarmee je kans maakt op sjieke prijzen. Enkele van deze prijzen worden op de avond zelf, live in de uitzending, nog bezorgd! Uiteraard is het mogelijk om extra lootjes te kopen om meer kans te maken, kosten hiervan zijn € 0,50 per lootje!

Meer info

 

 hauf um hauf