Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Sjin Fit

Datum: 13 september en 1 november
Locatie: ’t Geboew te Schin op Geul
Gratis introductielessen fysiofitness voor 65-plussers

Sjin Fit

Meer bewegen voor senioren: gratis introductielessen fysiofitness voor 65-plussers op 13 september en 1 november in ’t Geboew.

Naar aanleiding van een behoefteonderzoek omtrent beweeggedrag onder 65-plussers in Schin op Geul bleek dat de meeste behoefte bestaat aan beweegactiviteiten onder leiding van een fysiotherapeut, oftewel fysiofitness. Sjin Fit is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Valkenburg en de Heerlijkheid Schin op Geul om in deze behoefte te voorzien.

Om je goed te voelen en te genieten van het leven is goed kunnen bewegen van groot belang. Door regelmatig intensiever te bewegen vergroot u uw weerbaarheid op fysiek en mentaal vlak. Dit is van belang voor uw algemene gezondheid. Met het organiseren van introductielessen onder leiding van Fysiotherapie Heuvelland willen we u de mogelijkheid bieden om deze oefeningen ter verbetering van coördinatie, mobiliteit, kracht en uithoudingsvermogen samen met dorpsgenoten te ervaren. Het spreekt voor zich dat om resultaten te boeken méér oefening nodig is dan deze introductielessen, maar dit kan wel de eerste stap zijn.

Bij voldoende animo zal fysiofitness na de introductielessen vervolgd worden. Hierover ontvangt u later meer informatie.

Enthousiast geworden? Kom dan op 13 september en/of 1 november van 10:00-11:00 uur naar ’t Geboew en laat u verrassen! Na afloop staat er een lekkere kop koffie voor u klaar met een gezonde lekkernij. Helemaal gratis.

Bovendien kunt u bij vragen of onduidelijkheden contact opnemen met Angèle Lagerwerf. Zij is te bereiken via telefoonnummer 043-8528381/06-37483307 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 FysioFitness

 IMG 2195 IMG 2201IMG 2215

Meer foto's in het fotoalbum