Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Sjin Fit

Datum: 1 november
Locatie: ’t Geboew te Schin op Geul
Gratis introductielessen fysiofitness voor 65-plussers

Sjin Fit

Meer bewegen voor senioren: gratis introductielessen fysiofitness voor 65-plussers op 13 september en 1 november in ’t Geboew.

Naar aanleiding van een behoefteonderzoek omtrent beweeggedrag onder 65-plussers in Schin op Geul bleek dat de meeste behoefte bestaat aan beweegactiviteiten onder leiding van een fysiotherapeut, oftewel fysiofitness. Sjin Fit is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Valkenburg en de Heerlijkheid Schin op Geul om in deze behoefte te voorzien.

Om je goed te voelen en te genieten van het leven is goed kunnen bewegen van groot belang. Door regelmatig intensiever te bewegen vergroot u uw weerbaarheid op fysiek en mentaal vlak. Dit is van belang voor uw algemene gezondheid. Met het organiseren van introductielessen onder leiding van Fysiotherapie Heuvelland willen we u de mogelijkheid bieden om deze oefeningen ter verbetering van coördinatie, mobiliteit, kracht en uithoudingsvermogen samen met dorpsgenoten te ervaren. Het spreekt voor zich dat om resultaten te boeken méér oefening nodig is dan deze introductielessen, maar dit kan wel de eerste stap zijn.

Bij voldoende animo zal fysiofitness na de introductielessen vervolgd worden. Hierover ontvangt u later meer informatie.

Enthousiast geworden? Kom dan op 13 september en/of 1 november van 10:00-11:00 uur naar ’t Geboew en laat u verrassen! Na afloop staat er een lekkere kop koffie voor u klaar met een gezonde lekkernij. Helemaal gratis.

Bovendien kunt u bij vragen of onduidelijkheden contact opnemen met Angèle Lagerwerf. Zij is te bereiken via telefoonnummer 043-8528381/06-37483307 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SjinFit! Meer bewegen voor senioren

Tweede introductiesessie FysioFitness op 1 november
Op vrijdag 13 september vond de eerste introductiesessie plaats. De opkomst was verrassend groot: meer dan 25 personen voerden onder professionele begeleiding enthousiast een oefenprogramma uit. Na afloop was er genoeg stof tot praten bij een lekker kopje koffie en een gezond hapje. Ook iets voor u?

De volgende introductiesessie is op vrijdag 1 november. Iedereen is welkom. Kom dus gerust om 10.00 uur in ’t Geboew aan de Warande een kijkje nemen of meedoen. Deelname is gratis en vrijblijvend. Sportkleding mag, maar is niet verplicht. Sportschoenen zijn wel aan te raden. Aanmelding is niet nodig.

Bij voldoende animo wordt er straks wekelijks een beweeguur ingeroosterd. Dit staat gepland op vrijdagmorgen maar kan nog aangepast worden naar behoefte. Laat het ons vooral weten als u mee wilt doen, maar juist op vrijdag verhinderd bent.

Meer informatie vindt u op schinopgeulinfo.nl. Ook kunt u contact opnemen met Margriet Vanmeulebrouk. Zij is te bereiken via telefoonnummer 043-4592567 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef uw mailadres door aan Margriet als u onze informatie ook per e-mail wilt ontvangen.

FysioFitness

 IMG 2195 IMG 2201IMG 2215

Meer foto's in het fotoalbum