Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Uitnodiging bestuursvergadering Heerlijkheid Schin op Geul op 15 februari, 19:00


 
In december kwamen een aantal dorpsbewoners en de Heerlijkheid bijeen om het over de toekomst van de stichting te hebben en haar rol in de gemeenschap. Daarbij zijn veel ideeën geopperd, waarvan de oprichting van een Whatsapp kanaal de eerste stap is. Van de bijeenkomst verscheen eerder een verslag, zie: https://schinopgeulinfo.nl/nieuws/discussie-toekomst-heerlijkheid.html Bij deze is iedere belangstellende uitgenodigd voor de volgende vergadering.
 
De toekomst van de Heerlijkheid moet nog verder gestalte krijgen, en iedereen die daaraan mee wil werken is van harte welkom op de volgende bestuursvergadering. In verband met de vergaderruimte vragen we of je je kunt aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de agenda staat het volgende:

Nieuwe aanwas. Helaas heeft er nog niemand zijn of haar belangstelling voor een plek in de Heerlijkheid uitgesproken. Naamgeving werkt volgens sommige reacties niet mee: misschien is de stichting en het bestuur geholpen met een nieuwe naam? Verder moet de dorpsbijeenkomst over dit onderwerp voorbereid worden.

Initiatievenlijst. In december werd duidelijk dat er geen gebrek is aan mensen die iets willen doen, maar dat we het lang niet altijd van elkaar weten. Vaak leven initiatiefgroepen enkel als Whatsappgroep, welke niet vindbaar zijn. De oprichting van de nieuwe Whatsappgroep is een eerste, maar niet de laatste, stap in de verbetering van de communicatie van de Heerlijkheid, en wordt hopelijk een manier voor mensen om van initiatieven te horen. Een andere is deze op de website te vermelden: hoe doen we dat, en moet de website daarbij misschien eens opnieuw ingedeeld worden? Het menu is al erg vol. Is een apart bewonersdeel een idee? Aan communicatie gerelateerd: het inlegvel wordt steeds duurder: is dit nog een goede manier om mensen te bereiken?