Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vrijwilligersmiddag Schin op Geul: Correctie

De Heerlijkheid Schin op Geul was voornemens een kennismakingsmiddag voor alle dorpsgenoten die actief betrokken zijn bij of belangstelling hebben voor (vrijwilligers)activiteiten te organiseren op zaterdag 17 september.

Wij kwamen er later achter dat de gemeente op 24 september min of meer hetzelfde organiseert, voor de gehele gemeente, onder de noemer “SDG actie Dagen”. SDG staat voor Sustainable Development Goals. Dit zijn de 17 duurzaamheidsdoelen die gebruikt worden om van de wereld in 2030 een betere plek te maken.

De volledige tekst van de uitnodiging van de gemeente kunt u hier vinden.

Wij hebben besloten om daaraan mee te doen en onze middag daarmee samen te laten vallen. De kennismaking is daarmee op zaterdag 24 september 11.00u – 15.00u. Locatie: 't Geboew.

U kunt deze kennismakingsmiddag bezoeken om een idee te krijgen van wat er allemaal al gaande is in de gemeente en ons dorp. De kennismakingsmiddag is daarnaast een gelegenheid voor het nieuwe bestuur van de Heerlijkheid zichzelf voor te stellen aan de vrijwilligers van Schin op Geul en om te kijken waar eventueel hulp geboden kan worden.