Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vrijwilligersmiddag Schin op Geul

Later dit jaar organiseert de Heerlijkheid Schin op Geul een kennismakingsmiddag voor alle dorpsgenoten die actief betrokken zijn bij een of andere (vrijwilligers)activiteit, en voor mensen die belangstelling hebben om aan een bestaand initiatief mee te werken, of hulp zoeken hun eigen initiatief van de grond te krijgen. Ook kunt u de kennismakingsmiddag bezoeken om een idee te krijgen van wat er allemaal al gaande in het dorp. Misschien zit er wel iets voor u tussen!

De kennismakingsmiddag is daarnaast een gelegenheid voor het nieuwe bestuur van de Heerlijkheid zichzelf voor te stellen aan de vrijwilligers van Schin op Geul, en om te kijken waar eventueel hulp geboden kan worden. De Heerlijkheid is een organisatie die zich sterk probeert te maken voor de belangen van het dorp binnen de gemeente, en om waar mogelijk initiatieven uit de gemeenschap te ondersteunen.

We kijken er naar uit om elkaar te leren kennen, inzicht te krijgen en geven in wat er speelt in het dorp, en om hopelijk nieuwe vrijwilligers aan te spreken hun steentje bij te dragen voor Schin op Geul! We hopen een wat actievere rol te gaan spelen als informatie doorgeefluik: schinopgeulinfo.nl kan een grotere rol gaan spelen om het werk van vrijwilligers zichtbaarder.

Als voorlopige datum hebben we 17 september geprikt; precieze tijd en plaats volgen nog. Hou de bode en de website (schinopgeulinfo.nl) in de gaten!