Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

WhatsApp communicatie: "SJiNFO"

Er is natuurlijk meer nieuws in Schin op Geul dan we in de maandelijkse nieuwsbrief naar buiten brengen. De bedoeling is om zo veel mogelijk de inwoners te informeren over wat er in ons dorp speelt.
Wij hebben gemerkt dat er veel zaken zijn die worden gemist door de mensen in Schin op Geul, daarom gaan wij een proef starten met nieuws uit Schin op Geul (“Sjinfo”) via een WhatsApp community-groep, waarvoor u zich kan aanmelden middels deze navolgende link:
 
U kunt niet zelf iets plaatsen in de "community", maar wel berichten naar de beheerders sturen met het verzoek om plaatsing. 
Dit kunnen naast evenementen en andere nieuwtjes ook mededelingen zijn met bijv. geboortes, trouwerijen of overlijdens, etc...
 
In de subgroepen (Open Sjinfo & Dorpsagenda) kunt u wel zelf plaatsen. U kunt vragen om toegang.
 
We hopen dat we snel 100 plus leden hebben opdat het gaat leven.
 
Schermafbeelding 2023 01 30 om 11.48.26 
Door hier op te klikken, kan je wisselen tussen groepen.  Heb je een idee voor een andere subgroep, schroom niet om het voor te stellen.
 
Als u een nieuwtje heeft voor de normale nieuwsbrief, wat alle inwoners aangaat, stuur dan de tekst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kijken wij of het geplaatst kan worden.
 
Later in het jaar gaan we kijken of de proef met de WhatsApp groep geslaagd is en/of er wat veranderd moet worden.