Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Filmvoorstellingen in 2023.

De Heerlijkheid Schin op Geul vertoont, in samenwerking met de Seniorenraad Valkenburg, weer maandelijks een film in ’t Geboew, Warande 43 in Schin op Geul. De films van juni, juli en augustus maken deel uit van het Zomerprogramma van de Seniorenraad:


Film in ’t Geboew

De Seniorenraad Valkenburg en de Heerlijkheid Schin op Geul vertonen elke laatste vrijdag van de maand een mooie film in ‘t Geboew in Schin op Geul. In de toegangsprijs van € 8,- p.p. is koffie, vlaai en goed gezelschap inbegrepen.

‘Film in ’t Geboew’, gestart in januari 2018, is een initiatief van Seniorenraad Valkenburg en Heerlijkheid Schin op Geul. Op iedere laatste vrijdagmiddag van de maand - met uitzondering van december - vertonen we een bijzondere film in ’t Geboew in Schin op Geul, Warande 43. Na afloop van de film kunt u nog even napraten onder het genot van een kopje koffie of thee en een stuk vlaai.

Indien u geïnteresseerd bent in de filmmiddag kunt u zich via onderstaande button of middels het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. inschrijven voor onze maandelijkse film-nieuwsbrief met uitgebreide informatie over aankomende films.

button inschrijven film nieuwsbrief 3

Voorbeelden van recent vertoonde films: The Father, Madras Paralelas, The Duke, The Children Act, Ich bin dein Mensch, Druk, Nowhere special, …

Voor meer informatie en/of aanmelden voor een film kunt op de site van de Seniorenraad Valkenburg terecht.

Meer info & aanmelden