Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Samen aan tafel

Samen-aan-tafel is bedoeld om inwoners van de Heerlijkheid en anderen met een sociale binding met ons dorp op een aangename, ongedwongen manier samen te brengen bij een gezellig etentje. Een aantal vrijwilligers van de Heerlijkheid maakt dat in ons dorp mogelijk. 4 a 5 keer per jaar bereiden zij in hotel Salden onder leiding van een ervaren kok een maaltijd, die dan voor een bescheiden prijsje geserveerd wordt.

 

De maaltijden worden steeds aangekondigd in de lichtgroene bijlage bij de Mauritiusbode, het mededelingenblad van de parochie dat maandelijks huis-aan-huis wordt bezorgd en tevens in de digitale nieuwsbrief van de Heerlijkheid. Bij iedere aankondiging wordt vermeld hoe en wanneer men zich voor de maaltijd kan inschrijven.

Samen-aan-tafel heeft ruimte voor 60 deelnemers. Hierbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Wie tijdig inschrijft, maar niet kan worden toegelaten vanwege overschrijding van het maximumaantal, heeft -desgewenst- bij het eerstvolgende etentje recht op voorrang.

SAMEN-aan-tafel is van start gegaan op woensdag 11 mei 2016.

Contactpersoon voor Samen-aan-tafel is Wim Baetsen, tel. 06-25056765; e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt zich hiervoor aanmelden op een van de volgende manieren:
A: een enveloppe met daarop de naam van de eter(s) en het gepaste bedrag afgeven bij Frans Lussenburg, Mauritiussingel 7, of tijdens de openingsuren bij de Open Bieb.

B: het verschuldigde bedrag overmaken naar de bankrekening van de Heerlijkheid Schin op Geul  NL10RABO0146605675 met de naam of namen van de eters.