Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Stichting Natuurlijk Geuldal 

Stichting Natuurlijk Geuldal, voor behoud en verbetering van natuur, landschap en leefomgeving in het Nationaal Landschap Zuid-Limburg

NGD

Stichting Natuurlijk Geuldal behartigt de belangen van de natuur, het landschap en de leefomgeving in het Nationaal Landschap Zuid-Limburg.

Deze belangen staan voortdurend bloot aan velerlei bedreigingen waarbij het niet handhaven van bestaande regels door gemeenten en provincie en het omzetten van campings naar huisjesparken het meest in het oog springen.

Park

Afbeelding van Huisjespark Résidence Valkenburg

SNG tracht steeds op een constructieve wijze de vaak schurende belangen van economie, verkeer, landbouw en natuur met elkaar te verzoenen. Maar, indien nodig, spant SNG juridische procedures aan, waarbij zij geregeld in het gelijk wordt gesteld.

Het (vele) werk dat de stichting verzet wordt gedaan door onbezoldigde vrijwilligers die hier wekelijks vele uren aan spenderen.

De stichting houdt zich tevens bezig met voorlichting en educatie en neemt deel aan tal van overleggen t.b.v. natuur, landschap en leefomgeving. 

 Financiële ondersteuning is mogelijk door een gift over te maken op rekeningnummer NL 57 TRIO 0320 1601 22 t.n.v. SNG.

Contact

Stichting Natuurlijk Geuldal
p/a Keutenberg 5
6305 PP Schin op Geul
KvK nummer 69165777
Tel: 043 4592007
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.natuurlijkgeuldal.nl/

Social Media