Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vier het leven

Informatie

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en samen met andere gasten gaan zij gezellig naar de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. De deelnemers genieten van een drankje tussendoor en elkaars gezelschap en worden na afloop weer veilig thuisgebracht. Wilt u meer informatie over de activiteiten van Vier het Leven? Klik dan hier.

Vier het leven inspireert en brengt mensen samen. Wij zorgen ervoor dat ouderen mee blijven doen en onderdeel blijven uitmaken van de maatschappij door samen te genieten van een middag of avond uit. Omdat wij onze activiteiten zo betaalbaar mogelijk willen houden, betalen de deelnemers slechts een deel van de werkelijke kosten. Voor o.a. de organisatie- en coördinatiekosten zijn wij afhankelijk van donaties. Wilt u weten hoe u Vier het Leven kunt steunen? Klik dan hier.

 

Contact

Landelijk telefoonnummer: 035 - 5245156
Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 18:00 uur
Algemeen e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fondsenwerving: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: https://4hetleven.nl/

Correspondentie-adres:
Vier het Leven
Energieweg 8
1271 ED Huizen