thumbnail for this post

De Seniorenraad Valkenburg en de Heerlijkheid Schin op Geul vertonen elke laatste vrijdag van de maand een mooie film in ‘t Geboew in Schin op Geul. Misschien tot ziens bij een mooie film? Onze bezoekers zijn zeker niet alleen senioren! Voorbeelden van recent vertoonde films: The Father, Madras Paralelas, The Duke, The Children Act, Ich bin dein Mensch, Druk, Nowhere special.

Indien u geïnteresseerd bent in de filmmiddag kunt u zich via onderstaande button of middels het sturen van een mail naar [email protected] inschrijven voor onze maandelijkse film-nieuwsbrief met uitgebreide informatie over aankomende films.

Schrijf u hier in voor de Film-nieuwsbrief

  • Wanneer Elke laatste vrijdag van de maand van 14:00- 17:00 uur
  • Locatie Gemeenschapshuis ’t Geboew, Warande 43 in Schin op Geul
  • Prijs € 6,00 inclusief koffie en vlaai (aanmelden via onderstaand aanmeldformulier en betalen bij binnenkomst in ’t Geboew)

Zoals u wellicht weet werken wij zonder winstoogmerk en is de filmmiddag ontstaan uit sociale overwegingen. Een groot gedeelte van uw entreegeld gaat op aan een (verplichte) licentie om überhaupt een film te mogen vertonen. Om de filmmiddag betaalbaar te houden maken we gebruik van de goedkoopste licentie-variant. De consequentie hiervan is dat we wel het tijdstip maar niet de filmtitel en/of de inhoud vooraf in het openbaar mogen aankondigen. Dus ook niet op deze site. De enige toegestane mogelijkheid u te voorzien van uitgebreidere informatie over de films die we gaan vertonen is door middel van onze maandelijkse digitale nieuwsbrief.