thumbnail for this post

Via de Sjinfo Whatsapp groep vind je het laatste nieuws, agenda-herinneringen en een open chat-groep. Scan de QR-code of klik hier om de groep te betreden.

Geschiedenis

In 2023 werd de WhatsApp-community SJiNFO gestart. De naam SJiNFO is een kofferwoord dat ontstaan is door ‘Sjin’ en het woord ‘informatie’ samen te voegen. De WhatsApp-community bestaat uit een overzichtelijk keuzemenu van WhatsApp-groepen, zodat leden via één ingang overzichtelijk toegang kunnen verkrijgen tot deze groepen. Naast het ontvangen en delen van actueel nieuws over ons dorp, kunnen dorpsgenoten via SJiNFO in de toekomst makkelijk contact leggen met clubs, verenigingen en andere organisaties die actief zijn binnen Schin op Geul. In de groep ‘Open SJiNFO’ kunnen leden relevante mededelingen en zoekertjes plaatsen, net als in de krant.

Een goede manier om SJiNFO te omschrijven is als een interactieve Gouden Gids gecombineerd met een digitale buurtkrant voor de inwoners van Schin op Geul. Het is belangrijk om te benadrukken dat SJiNFO samenwerkt met verschillende organisaties, maar tegelijkertijd onafhankelijkheid behoudt en de objectiviteit, feitelijkheid en informatieve waarde van de door haar verstrekte informatie bewaakt.

Contact

Stuur voor het toevoegen van een eigen WhatsApp-groep aan SJiNFO of voor het melden van nieuwtjes, vragen, of opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of een berichtje sturen via WhatsApp naar 06-10144832.