Comité Samenwerkende Verenigingen

Het Comité Samenwerkende Verenigingen is het halfjaarlijkse overleg waarop de verenigingen van Schin op Geul de jaaragenda’s opstellen en aanpassen. Alhoewel het overleg zelf geen vereniging is, is het wel een belangrijke spil in het netwerk.

Fanfare St. Cornelius

Wel eens met het idee rondgelopen om samen muziek te maken. Of in uw jeugdtijd gespeeld en nu weer zin om de draad op te pakken.

Kernoverleg Schin op Geul

Kernoverleg Schin op Geul is de verzamelnaam van een aantal door groepen van inwoners opgestarte projecten die bijdragen aan de leefbaarheid. Naam en logo geven weer waar we voor staan: een aangename woon- en leefgemeenschap waarin we hart hebben voor elkaar, en hart voor ons dorp en zijn mooie natuurlijke omgeving.

Mannenkoor Inter Nos

Mannenkoor Inter Nos werd opgericht in augustus 1939. Het koor telt nu zo’n 25 leden en staat al ruim 40 jaar onder de deskundige leiding van Leo van Weersch.

Parochie Heilige Mauritius

Statig op Kerkplein 2 torent het oudste gebouw van Schin op Geul boven het dorp uit: onze Mauritiuskerk. Het centrale middelpunt van de parochie Schin op Geul.

Schutterij St. Mauritius Strucht

Schutterij St. Mauritius Strucht is de oudste vereniging van de gemeenschap Schin op Geul. Op de maten van de muziek van ons Jachthoornkorps marcheert de schutterij door de straten.

SV Geuldal

In 2015 is SV Geuldal ontstaan uit en fusie tussen RKVV Struchter Boys (Schin op Geul) en VV Wijlre. Bij ons zijn jongens en meisjes welkom vanaf 5 jaar en senioren kunnen terecht op onze 3 heren-senioren, 1 dames-senioren en 2 veteranen-teams (zaterdag of vrijdagavond 7x7).